BPC

Brabant, Belgique

Het bedrijf

  • Veiligheid
  • Milieu
  • Teamgeest
  • Dienstverlening
  • Ethiek
  • Kwaliteit
  • Rentabiliteit

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat zowel publieke als private klanten ons trouw blijven. Wij bieden de mogelijkheid aan onze klanten, projectontwikkelaars en investeerders, om zich toe te leggen op hun activiteiten.

Daarenboven, beheert ons studiebureau alle risico’s die inherent zijn aan het ontwerp en de uitvoering van grote projecten.

Wij staan garant voor een prijs die overeenstemt met een vooraf bepaald prestatieniveau. Onze teams op de werven verbinden zich ertoe om de uitvoeringstermijnen te respecteren.

Onsbedrijfsconcept

BPC is een algemene bouwonderneming waarvan de wortels liggen in het midden van de 19e eeuw. Ontstaan uit de combinatie van de bouwondernemingen Bâtiments et Ponts (Blaton familie) en CFE Brabant (CFE en François en zoon), dit is het bouwfiliaal van de groep CFE in Brussel en in Brabant.  De groep is zelf sinds januari 2014 voor 60% in handen van de groep Ackermans & van Haaren.

Als grootste algemene bouwonderneming van klasse 8 te Brussel realiseert BPC omvangrijke bouwwerken zoals kantoorgebouwen, appartementsgebouwen, ziekenhuizen en klinieken, woningen, kinderdagverblijven en bejaardenhuizen, winkelcentra, hotels, bioscopen, scholen, universiteiten, studentenwoningen, trein- en metrostations,  industriële complexen en parkings zowel in nieuwbouw als renovatie.

Ons vak van algemene bouwonderneming zien wij als een beroep waarin het van belang is om in een sfeer van vertrouwen en partnership samen te werken met al wie bij een project betrokken is.

Onze klanten

Zowel op de overheids- als op de privémarkt komen de meeste van onze klanten steeds terug. Wij stellen immers alles in het werk opdat ze zich zouden kunnen toeleggen op hun taak van projectontwikkelaars of investeerders.